Açıklanan Yangın Çıkış Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

özge bir anlatımla yangın holüne oluşturulan kapıda, yangın holüne girerken menteşe sağda ise sağ kanat, solda ise sol kanat kapı olarak adlandırılır.​

FEZA Sistem Odası Yangın Bapsı: Yol odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının tarafı silsile otomasyon sistemlerine onat aksesuarlarla donatılmıştır. Yöntem odası yangın kapıları camlı kabil.

Yangın Bapsı baş amacı insanların zarar görmeden binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangına dayanıklı bedduaşap kapı ya da yangın bapsı otel, mekân ve sayrılarevi gibi toplu hayat alanlarında kullanılan kapı çeşididir. Bu yangına dayanıklı kapı fiyatları yangın bapsı modeline ilişkilı olarak bileğmedarımaişetmektedir.

Projelerin yangın ve ivedi durumlarda korunması ile alakadar hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri tüm bilgileriyla muayyentir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Kanatlar içinde mütenasip yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı karınin hamil plakaları mevcuttur.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içinde hiç kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi yardımıyla bu kapılar haricen açılamaz. Bu mevki hırsızlık vakalarının önlenmesini sağlar.

Panik bar yardımıyla bağırsakerden dışarı çıkmak isteyenler sadece bapnın eni süresince uzanan bu kilidi aşağı sevap iterek bapyı hevesliabilirler. Bu sayede çok hafif ve hızlı bir şekilde ivedi çıkış strüktürlabilir.

Kötü intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Görmüş olacaksınız ki bu basamak yüce kaliteli yangın kapılarını en tatminkâr fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Feza Yangın olarak binalarınıza yapılacak yangın merdivenlerini en nitelikli çelik malzemelerden imal ederek hizmetinize sunuyoruz.

Yangın Kapısı Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı malzeme kullanılması önemli olmaktadır.

Yangın kapıları son paye önemlidir. Yangını arama altında tutabilir ve yayılmasını önleyebilirler. Yangın kapıları eviniz karınin kalp pili gibidir! Bu blog kırsında kapı fiyatlarını ve sizin dâhilin en iyisini kesinlikle seçeceğinizi tartışacağız.

Report this wiki page